Archive for setembre, 2017

21 de setembre Dia Internacional de la Pau

“No hi ha camí per la Pau, la Pau és el camí (Gandhi)”

Les diferents religions que conformen el Grup de Treball Estable de Religions (GTER) es reuneixen el 21 de setembre per tal de celebrar el Dia Internacional de la Pau i fan un minut de silenci recordant i desitjant que la Pau sigui una realitat en el cor de les persones i en la societat en general. Constaten que ara més que mai estem necessitats d’aquesta Pau i que com a persones de fe estem cridats a mobilitzar-nos activament per a que aquesta sigui una realitat viscuda: “no hi ha camí per la Pau, la Pau és el camí (Gandhi)”


Desactiva els comentaris more...

Manifest Barcelona 17 d’agost 2017

Barcelona, 17 d’agost de 2017
El Grup de Treball Estable de Religions (GTER), en nom de les religions que representem, inclosa la musulmana, volem expressar el nostre rebuig a l’atemptat terrorista de Barcelona. Posem de relleu que totes les religions volen i són fonament de Pau. I des del GTER agraïm la solidaritat i el recolzament a les víctimes reafirmant la importància de treballar plegats per la Convivència i la Pau.
Desactiva els comentaris more...

 • DESTACABLES

  Recordeu que ens podeu seguir al twitter http://twitter.com/grupdereligions

  Aplicació "GTER" a Play Store (Android) i a App Store (Iphone) o a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comsom.gter o a https://itunes.apple.com/es/app/id956558158?mt=8

 • Per contactar amb nosaltres

  Secretaria tècnica del GTER

  València 244, 1er pis, 08007 Barcelona gter@grupdereligons.org o al 934872473
 • Calendari

 • Copyright © 1996-2010 Grup de Treball Estable de Religions (GTER). All rights reserved.
  iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress