Consell interreligiós

Per iniciativa del GTER, el 3 de maig de 2005, a Barcelona, la majoria dels representants oficials de les diferents tradicions religioses presents a casa nostra van signar l’acte de constitució del Consell Interreligiós.

El Consell Interreligiós està format pel Grup de Treball Estable de Religions GTER que convida, un mínim d’un cop l’any, la Comunitat Budista Sakya Tashi Ling com a Secretaris de la Federació Budista d’Espanya, l’Associació Taoista de Catalunya, la Comunitat Baha’i de Catalunya i el Consell Religiós Sikh de Catalunya.

Aquesta fou una altra fita històrica en el diàleg interreligiós a Catalunya i a Europa.

Enguany, l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies i els Testimonis Cristians de Jehovà també han estat convidats a participar als actes organitzat pel Consell Interreligiós.

L’objectiu d’aquest Consell, entre d’altres, és treballar pel bé de la societat i el de les seves comunitats en tots aquells aspectes comuns en tant que tradicions religioses. La secretaria del Grup de Treball Estable de Religions (GTER) és l’encarregada de dur la coordinació, secretaria i portaveu del Consell Interreligiós.