Comunicat. El GTER manifesta la seva conmoció pels atemptats a Sri Lanka

El GRUP DE TREBALL ESTABLE DE RELIGIONS (GTER), on hi ha les diferents religions presents a Catalunya, volem manifestar unànimement la nostra consternació  i enèrgic rebuig pels atemptats perpetrats a SriLanka, en un dia tan especial per la majoria dels cristians d’arreu del món com és el Diumenge de Pasqua.
Com a GTER, entenem que res pot justificar l’assassinat de persones innocents i condemnem qualsevol atac terrorista vingui d’on vingui. Les religions viscudes autènticament són mostra d’amor, de bé i d’humanitat.
Per això, volen fer arribar la nostra pregària i tota la nostra estima i condol a les nacions involucrades, especialment als afectats i a les persones properes.
El GTER, que estem treballant des de fa més de deu anys a favor de la pau i de la convivència i en contra de qualsevol tipus de discriminació, intolerància i xenofòbia, està format per l’Església Catòlica, la Comunitat Evangèlica, l’Església Ortodoxa, la Comunitat Musulmana, la Comunitat Jueva i, a través del Consell Interreligiós, s’integren les altres religions presents a casa nostra.
Barcelona, 21 d’abril 2019